Άρης: Προχωρά στην απόκτηση δύο αριστερών μπακ

Άρης: Προχωρά στην απόκτηση δύο αριστερών μπακ
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία για λογαριασμό της Σερβέτ και ο Άρης πλέον καλείται να αποκτήσει δύο αριστερά μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελβετία για λογαριασμό της Σερβέτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπράντλεϊ Μαζικού, μετά την οριστική συμφωνία του Άρη με τους Ελβετούς.

Οι Θεσσαλονικείς εκτιμάται πως θα βάλουν ένα ποσό που φτάνει τις 350.000 ευρώ στα ταμεία τους, όμως πλέον καλούνται να κινηθούν για την απόκτηση δύο αριστερών μπακ στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κονγκολέζος ήταν ένας παίκτης που έδωσε λύσεις στο rotation της ομάδας, έχοντας παράλληλα είχε μια σταθερή παρουσία και, αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει στην ομάδα από τη Γενεύη.

Οι «κίτρινοι» καλούνται να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας με δυο ποδοσφαιριστές, καθώς η παρουσία του Μάρβιν Πίρσμαν είναι αμφίβολη και όλα είναι ανοιχτά.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X