NBA: Γιόκιτς και Μάρεϊ έγραψαν ιστορία με τα triple-double σε τελικούς

NBA: Γιόκιτς και Μάρεϊ έγραψαν ιστορία με τα triple-double σε τελικούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ πήραν από το χέρι τους Νάγκετς για το 2-1 στη σειρά των τελικών απέναντι στο Μαϊάμι, καταγράφοντας μοναδικά ρεκόρ.

Σε μία μοναδική παράσταση των Γιόκιτς και Μάρεϊ οι Νάγκετς πήραν πίσω το break από τους Χιτ και ανέκτησαν το προβάδισμα στους τελικούς του NBA. Οι δύο σούπερ σταρ του Ντένβερ κατάφεραν να γράψουν ιστορία με τις επιδόσεις τους στο παρκέ.

Γιόκιτς και Μάρεϊ, λοιπόν, έγιναν οι πρώτοι συμπαίκτες σε παιχνίδι τελικών που πέτυχαν triple-double ταυτόχρονα. Μοναδικό επίτευγμα για την κρισιμότητα της αναμέτρησης που δεν έχει επαναληφθεί, με τον πρώτο να κλείνει έχοντας 32 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ και τον δεύτερο να ακολουθεί με 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες.

Τα ρεκόρ τους δε σταματούν εκεί, αφού βάλθηκαν να γράψουν ιστορία στους τελικούς. Οι δυο τους έγιναν μόλις το πρώτο δίδυμο που σκοράρει από 30 πόντους πετυχαίνοντας ταυτόχρονα triple double, βάζοντας πλέον για τα καλά τις βάσεις ώστε οι Νάγκετς να στεφθούν πρωταθλητές, στους πρώτους τελικούς της ιστορίας τους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X