Συνεχίζει στους Μπακς ο Μίντλετον, «χλωμή» η υπόθεση του Λόπεζ

Συνεχίζει στους Μπακς ο Μίντλετον, «χλωμή» η υπόθεση του Λόπεζ
Photo Credits: INTIME

Έχουν ανάψει για τα καλά οι «μηχανές» των «Ελαφιών» για την προετοιμασία της νέας ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διεργασίες για το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει με έντονους ρυθμούς στους Μιλγουόκι Μπακς και στο επίκεντρο είναι η περίπτωση του Κρις Μίντλετον.

Ο 31χρονος φόργουορντ έχει το δικαίωμα να κάνει opt in σε συμβόλαιο ενός έτους έναντι 40.3 εκατομμυρίων δολαρίων και σύμφωνα με το yahoo/sports, είναι πιθανότερο να το απορρίψει και να υπογράψει νέο για περισσότερα χρόνια.

Ο Μίντλετον είχε μία κακή σεζόν φέτος λόγω τραυματισμών, παίζοντας σε μόλις 33 παιχνίδια κανονικής περιόδου με 15.1 πόντους, το χειρότερο νούμερό του από το 2017. Έχει φτάσει ως και τους 20.9 πόντους με τους Μπακς. Στα πέντε παιχνίδια των πλέι οφς, πάντως, με τους Χιτ, έβαλε 23.8 πόντους, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είτε έλειπε, είτε έπαιζε τραυματίας.

Παράλληλα ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Μπρουκ Λόπεζ, αφού ο 35χρονος σέντερ είναι αδέσμευτος πλέον και μετά πέντε σεζόν στο Μιλγουόκι ίσως να αποχωρήσει. Είναι και ζήτημα σάλαρι καπ, αφού λογικά ο Μίντλετον θα δεσμεύσει αρκετά χρήματα με το νέο συμβόλαιο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X