Prosport: «Η ΑΕΚ θέλει τον Πούγγουρα, αλλά...» - Kανένα ενδιαφέρον από την Ένωση

Prosport: «Η ΑΕΚ θέλει τον Πούγγουρα, αλλά...» - Kανένα ενδιαφέρον από την Ένωση
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αχιλλέα Πούγγουρα αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι και όχι μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμπλέκουν και την ΑΕΚ στην υπόθεση του αμυντικού του Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Πούγγουρα οι Ρουμάνοι με αφορμή τα όσα αναφέρονται εσχάτως με το «ειδύλλιο» του παίκτη με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Πούγγουρας βλέπει καθημερινά το όνομά του στα ρουμανικά ΜΜΕ για τη Στεάουα, υπάρχει, όμως, βάσει των Βαλκάνιων ένα «κιτρινόμαυρο αλλά».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…

Η εφημερίδα «Prosport» αναφέρεται, λοιπόν, στο ενδιαφέρον της Στεάουα για Πούγγουρα που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, «οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του παίκτη, καθώς τον παίκτη αναζητά και η ΑΕΚ που κέρδισε το νταμπλ στην Ελλάδα».

Και εν συνεχεία η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές της αναφέρει στο ρεπορτάζ πως «ο Παναθηναϊκός δεν θέλει πλέον να κρατήσει τον Πούγγουρα, μετά από πέντε σεζόν στην Αθήνα. Ο παίκτης έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Τον ελκύει η Στεάουα, λέγεται ότι έχει καλή προσφορά».

Δεν ασχολείται η ΑΕΚ με τον παίκτη

Όσο για το ποια είναι η θέση της ΑΕΚ για την υπόθεση;

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την περίπτωση του Πούγγουρα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X