Αυτός είναι ο στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η προσθήκη ενός ηγετικού στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν έχει τελειώσει και τα μεταγραφικά είναι λογικό να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ!

Η Ένωση έχει θέσει ως προτεραιότητα για αυτή τη μεταγραφική περίοδο να αποκτήσει έναν στόπερ με ηγετικά προσόντα.

Συγκεκριμένα, στον Δικέφαλο από τον Ιανουάριο κιόλας έχουν βγει στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό. Τότε δεν ήταν απόλυτη προτεραιότητα, αλλά περισσότερο αναζητούνταν κάποιος ως έξτρα λύση. Η προεργασία όμως έγινε και για το καλοκαίρι που τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Το δίδυμο των Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί μπορεί να είναι αξιόπιστο, αλλά με τα παιχνίδια της νέα σεζόν να είναι πολλά, η ΑΕΚ πρέπει να έχει περισσότερες λύσεις πρώτης γραμμής.

Για αυτό, ο Ματίας Αλμέιδα θέλει έναν στόπερ που κατά προτίμηση θα είναι αριστεροπόδαρος και θα έχει ηγετικά προσόντα, όπως και ο Βίντα τη φετινή σεζόν. Ο εν λόγω κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι απαραίτητα δεύτερη λύση, όμως στην Ένωση θέλουν κάποιον που θα βάλει δύσκολα και στους δύο βασικούς, διεκδοκόντας εν δυνάμει ενδεκαδάτη φανέλα.

Η προεργασία έχει γίνει, στην ΑΕΚ ξέρουν τι θέλουν και πλέον το πράγμα προχωρά ώστε η ΑΕΚ να έχει τον στόπερ που θέλει και χρειάζεται στην βασική περίοδο της προετοιμασίας.

Το κεφάλαιο «Γιώργος Τζαβέλλας»

Η κατάσταση με τον Γιώργο Τζαβέλλα είναι κάπως θολή ακόμα. Ο ίδιος έκανε έναν τρόπον τινά αποχαιρετισμό μέσω social media, αλλά η αποχώρησή του δεν είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή. Την περασμένη σεζόν έδωσε αρκετές λύσεις, είναι αριστεροπόδαρος, διαθέτει εμπειρία και έχει την ικανότητα να βοηθά τους συμπαίκτες του.

Η παραμονή του ή όχι στο ρόστερ της ΑΕΚ δεν επηρεάζει άμεσα την μεταγραφή κάποιου δυνατού στόπερ στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο καθώς ακόμα και αν παραμείνει, θα είναι η πέμπτη λύση για το κέντρο της άμυνας. Η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει τον Τζαβέλλα για πέμπτο στόπερ, ή αν θα πάει στην επιλογή ενός νεότερου και εξελίξιμου όπως ο Ζίγκα Λάτσι στον οποίο μπορεί να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία.

Ο Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X