Εδώ να μείνεις - Η σύζυγος του Πινέδα αναπολεί την Ελλάδα και αυξάνει τις πιθανότητες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Εδώ να μείνεις - Η σύζυγος του Πινέδα αναπολεί την Ελλάδα και αυξάνει τις πιθανότητες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε μια μεταγραφή συνήθως τον... σημαντικότερο ρόλο παίζει η επιθυμία της συζύγου του ποδοσφαιριστή - Και όπως φαίνεται η γυναίκα του Πινέδα αναπολεί την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στο «κενό» αυτή τη στιγμή καθώς όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει πως δεν ξέρει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ είναι σίγουρο πω ςθα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Στη φαρέτρα της Ένωσης για να πείσει τον Μεξικανό να μείνει είναι η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η οποία φλέγεται σε κάθε ματς, το δέλεαρ του Champions League και… η σύζυγός του.

Πριν λίγες ημέρες ο Πινέδα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Γκαμπριέλ Ριός η οποία ήταν στο πλευρό του καθ’ όλη την παραμονή του στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν έχασαν κανένα παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σε διάφορα βίντεο που αναρτούσε κατά καιρούς έδειχνε να απολαμβάνει την αγάπη που λάμβανε ο σύζυγός της από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Με μια φανέλα της ΑΕΚ και τα δύο παιδιά τους ήταν διαρκώς στην εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», ενώ λίγο πριν φύγουν για το Μεξικό έμαθε να φτιάχνει και… παστίτσιο όπως είχε ανεβάσει η ίδια στο Instagram.

H τελευταία της ανάρτηση έρχεται να βάλει φωτιά για το μέλλον του Πινέδα καθώς ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο από την Ακρόπολη και μερικές καρδιές. Όπως φαίνεται η Γκαμπριέλ Ριός θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθηνών.

Δείτε:

Εδώ να μείνεις - Η σύζυγος του Πινέδα αναπολεί την Ελλάδα και αυξάνει τις πιθανότητες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X