Μαυροειδής στο enwsi.gr: «Δεν μπορώ μακριά από την ΑΕΚ και το μπάσκετ!»

Μαυροειδής στο enwsi.gr: «Δεν μπορώ μακριά από την ΑΕΚ και το μπάσκετ!»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην αρχηγός και νυν γενικός αρχηγός της Βασίλισσας, Δημήτρης Μαυροειδής, μιλά αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον φιλανθρωπικό αγώνα της ομάδας

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έζησε σπουδαίες στιγμές με την ΑΕΚ. Ήταν πολύτιμος τη σεζόν 2017-18, όταν η Βασίλισσα έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του BCL, στο Final 4 της Αθήνας, ενώ τον 2020 κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της ομάδας, το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο πρώην αρχηγός και νυν Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τους παλαίμαχους παίκτες του «Δικεφάλου» θέλοντας να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του την αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας. Ο Σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της Ένωσης (ΣΠΑΚ. ΑΕΚ) σε συνεργασία με την Βασίλισσα διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή (09/06, 20:45) φιλανθρωπικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αμύντα με σκοπό την ενίσχυση της «Φλόγας» με προμήθεια κουπονιών αξίας 5 ευρώ.

 Την ομάδα των παλαιμάχων εκτός του Μαυροειδή απαρτίζουν οι: Γιώργος Αγιασωτέλης, Παναγιώτης Αριδάς, Γιώργος Κουκλάκης, Βασίλης Λανές, Γιάννης Μπουρούσης, Τριαντάφυλλος Πανταζής, Σπύρος Παντελιάδης Γιάννης Σιούτης, Νίκος Χατζής, ενώ προπονητής είναι ο Νίκος Νεσιάδης.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από τους παραπάνω δεν θα βρίσκεται στον αγώνα της Παρασκευής μόνο ο Νίκος Χατζής, ο οποίος θα χρειαστεί να λείπει. 

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στο enwsi.gr

Με αφορμή την συμμετοχή του στον αγώνα των παλαιμάχων της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και τον Μιχάλη Ραπτόπουλο για:

Το ότι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που σταμάτησε να αγωνίζεται και βλέπουμε βλέπουμε ότι θα γυρίσει ξανά στα παρκέ έστω με τη φανέλα του παλαίμαχου και αν είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του να βρίσκεται στα παρκέ: «Ακόμα δεν μου έχει φύγει αυτό το “μικρόβιο” από μέσα μου και πάντα θέλω να παίζω και να αθλούμαι. Ακόμα και τώρα κάνω προπόνηση και δεν μπορώ να το αποβάλλω από μέσα μου. Έτσι, μια καλή μεταβίβαση από το ένα στο άλλο είναι, ίσως, και αυτός ο αγώνας των παλαιμάχων που είναι και για καλό σκοπό. Οπότε με μεγάλη μου χαρά θα παίξω και με αυτήν την φανέλα της ΑΕΚ».

Το αν έχει συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν είναι ενεργός παίκτης ή ακόμα θέλει κάποιον χρόνο για να το αποδεχτεί μέσα του: «Νομίζω ότι ποτέ ένας παίκτης δεν θα το αποδεχτεί αυτό. Ότι δηλαδή αυτό που έκανε όλη του τη ζωή “πεθαίνει” και πρέπει να κάνει κάτι άλλο. Αλλά σιγά-σιγά και ίσως επειδή έχω αυτήν την ενασχόληση με την ΑΕΚ, να είναι λίγο πιο εύκολη η μετάβαση με την έννοια ότι δεν θα σκέφτομαι μόνο αυτό, αφού πρέπει να σκέφτομαι και τα άλλα πράγματα που έχω κάνει. Οπότε κάπως έτσι το βάζω “πιο πίσω”, έχοντας να κάνω τις άλλες ασχολίες που πρέπει για την ομάδα. Με αυτό τον τρόπο το ξεχνάω για λίγο, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το θάψω τελείως μέσα μου».

Τον φιλανθρωπικό αγώνα σε συνεργασία με τους παλαίμαχους της Ένωσης απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Αμύντα: «Σίγουρα είναι ένα ματς το οποίο επειδή είναι παλαιμάχων μαγνητίζει την προσοχή αρκετών γιατί υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες. Παίκτες τους οποίους ο κόσμος έχει θαυμάσει, θα έχει την ευκαιρία να τους δει για ακόμα μια φορά σε έναν φιλικό αγώνα. Είναι είδωλα, τα οποία έχουν κοσμήσει την φανέλα της ΑΕΚ και μπορεί ο κόσμος να τους δει σε μεγάλη ηλικία να αγωνίζονται. Ο αγώνας, όμως, είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι για την “Φλόγα”, που είναι καλό με όποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε. Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να κάνουμε και άλλους τέτοιους φιλανθρωπικούς αγώνες με τους παλαίμαχους για να ενισχύουμε και άλλες οργανώσεις σαν την “Φλόγα”».

Έχοντας ως δεδομένο ότι θα είναι και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας, τι θα ήθελε να πει στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο και να τους παρακολουθήσει από κοντά: «Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να έρθει να δει ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο εμείς θα παίξουμε ελεύθερα και θα κάνουμε θα πάντα για να μείνουν ευχαριστημένοι. Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιες μεγάλες προσωπικότητες του οργανισμού, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό και είναι καλό να ενισχύσουμε όπως μπορούμε. Επαναλαμβάνω πως στο μέλλον θα κάνουμε ακόμα περισσότερες δράσεις με μεγαλύτερη οργάνωση σαν ΑΕΚ».

Στο τέλος ο πρώην αρχηγός της Βασίλισσας μίλησε και για τον Γιάννη Μπουρούση αναφέροντας: «Νομίζω ότι τον έχω, οπότε θεωρώ ότι θα είμαι εγώ βασικός στη θέση «5» (γέλια).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X