Ο ξεχωριστός και μοναδικός παικταράς, Νόρντιν Άμραμπατ!

Ο ξεχωριστός και μοναδικός παικταράς, Νόρντιν Άμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το μαροκινό «άρμα μάχης», που πιθανότατα φεύγει από την ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θυμάμαι και πέρυσι τέτοιο καιρό, που υπήρχε το σήριαλ για παραμονή του Άμραμπατ. Τότε βέβαια το κλίμα από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ ήταν εναντίον του. Η ομάδα είχε κάνει πολύ κακή σεζόν, ο Άμραμπατ είχε μιλήσει σε ολλανδικά Μέσα και εξέφραζε την πεποίθηση ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Ο κόσμος δίχως να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και το σοβαρό οικογενειακό θέμα που τον ανάγκαζε να φύγει, τα έβαζε μαζί του, αλλά και με όποιον έγραφε ότι θα έπρεπε να μείνει, όπως ο υπογράφων το κείμενο τούτο.

«Άσε μας ρε Πάνο, με τον ατομιστή, με τον παρτάκια, αν δεν μας θέλει αυτός μία, εμείς δεν τον θέλουμε δέκα», ήταν από τα πιο ήπια σχόλια που δεχόμουν εδώ στο φιλόξενο enwsi.gr. Αλλά επέμενα να θεωρώ ότι ο Μαροκινός θα έπρεπε να μείνει.

Κι απ’ ότι αποδείχτηκε, επέμεναν και οι πάντες στην ΑΕΚ, αφού μάλιστα ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μεριμνήσει προκειμένου να βρει λύση στο θέμα του Άμραμπατ και να τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα.

Τελικά, δικαιώθηκαν και οι δύο πλευρές, κι αυτό νομίζω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση. Αυτό το καλοκαίρι είναι αντικειμενικά πιο δύσκολο να παραμείνει ο Νόρντιν στην Ελλάδα. Ή μάλλον για να το θέσουμε αλλιώς, είναι σχεδόν απίθανο να παίξει οπουδήποτε αλλού εκτός από την Ολλανδία, όπου διαμένει η οικογένειά του, συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη.

Πολύ δύσκολο να βρεθεί αντί-Άμραμπατ

Εκτιμώ κι εγώ ότι δεν θα παραμείνει, αλλά μέχρι να πέσουν οριστικά οι τίτλοι τέλους, ας κρατάμε μια επιφύλαξη, γιατί και η ζωή και το ποδόσφαιρο και ο ίδιος ο Άμραμπατ, είναι απρόβλεπτοι!

Από εκεί και πέρα, διαβάζοντας τα σχόλια φίλων της ΑΕΚ για τον Μαροκινό, νομίζεις ότι μιλάμε για κάποιον άλλον σε σχέση με εκείνα που διαβάζαμε τέτοιο καιρό πέρυσι. Κι όμως! Ο Νόρντιν, αγωνιστικά, ήταν ο ίδιος εξαιρετικός παίκτης. Μόνο που φέτος ενσωματώθηκε και έπαιξε και προσέφερε σε μια ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, ενώ πέρυσι προσπαθούσε να προσφέρει σε ένα συνονθύλευμα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Όπως και να έχει, μιλάμε για ένα «θωρηκτό», για έναν παλίκαρο που σε φυσικές δυνάμεις, δεν υπάρχει όμοιος του στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Και όπως λέμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αντί-Πινέδα, εφόσον δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Μεξικανός, άλλο τόσο δύσκολο (για να μην πω περισσότερο) είναι να βρεθεί αντί-Άμραμπατ, δηλαδή παίκτης που δεν του παίρνει ο αντίπαλος την μπάλα με τίποτα.

Πάνω απ’ όλα για όλους τους ανθρώπους, είναι προφανώς η οικογένεια και μακάρι να γίνει το καλύτερο για τον ίδιο. Προσωπικά, εφόσον τελικά επικρατήσει το πιο πιθανό σενάριο και φύγει, θα μου λείψει, γιατί είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστή που θέλω να έχω καρφωμένα τα μάτια μου επάνω του, όταν έχει την μπάλα. Αλλά παράλληλα είμαι και παρά πολύ χαρούμενος που αυτό το «άρμα μάχης» θα το θυμάμαι πάντα ως νταμπλούχο!

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X