ΑΕΚ: Ο πρωταθλητής Αλέξης Αλβανός παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας χάντμπολ!

ΑΕΚ: Ο πρωταθλητής Αλέξης Αλβανός παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Αλβανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Αλέξη Αλβανό στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης είχε συνάντηση με τον προπονητή της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια προκειμένου να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αλβανός στην πρώτη του χρονιά σαν πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την διοίκηση να του εμπιστεύεται το «τιμόνι» και για την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2022. Ένα χρόνο μετά, η ΑΕΚ πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο τιμόνι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας απολύτως τις απαιτήσεις και τους στόχους και της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την απόφαση να πορευτούμε μαζί για να επαναλάβουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X