«Ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου για Πούγγουρα»

«Ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου για Πούγγουρα»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει στο «στόχαστρο» τον Αχιλλέα Πούγγουρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να ψάξει ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ μπακ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να ανανεωθεί, επομένως μετά από πέντε χρόνια με τα πράσινα αναμένεται να αποχωρήσει για άλλες «πολιτείες».

Ήδη, σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, υπάρχει ένας μνηστήρας για τον Πούγγουρα. Αυτός είναι η Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του «digi sport» έχει κυκλώσει το όνομα του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Στεάουα έχει σημαντικά κενά και ψάχνει οπωσδήποτε σέντερ μπακ, και ο Πούγγουρας «αρέσει» στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, του οποίου πληροί όλα τα κριτήρια. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο τελευταίος έχει ήδη αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X