Η Ερασιτεχνική απαντάει για το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ: «Πρόθεση είναι η ΑΕΚ να αγωνιστεί στη Volleyleague αλλά δεν θα δεχτούμε εκβιασμούς»

Η ΑΕΚ επέστρεψε - Η ανδρική ομάδα βόλεϊ σήκωσε την κούπα την πρωταθλήτριας στη Preleague
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής στα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ απάντησε στα ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζει πως πρόθεση της διοίκησης είναι η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στη Volleyleague διακανονίζοντας τα παλιά χρέη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί εκβιασμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω πρόσφατων ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ, η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τις προθέσεις της και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην VolleyLeague, διακανονίζοντας παράλληλα όσες εκ των παλαιών οφειλών εκκρεμούν ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί εκβιασμούς και να ικανοποιήσει παράλογες απαιτήσεις οποιουδήποτε».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X