Κατηγορηματική διάψευση από τον Νικολάου: «Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν προπονητή» (ΦΩΤΟ)

Κατηγορηματική διάψευση από τον Νικολάου: «Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν προπονητή» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Νικολάου για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ

Κατηγορηματική διάψευση από τον Γιώργος Νικολάου στο θέμα προπονητή, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ να αναφέρει χαρακτηριστικά  πως καμία άφιξη προπονητή δεν έχει προγραμματιστεί, ενώ δεν υπάρχει και καμία συμφωνία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Νικολάου στα social media:

«Επειδή τα Ελληνικά είναι δύσκολα, και η ανεπίσημη διάψευση από πλευράς της ΚΑΕ ερμηνεύτηκε ως… επιβεβαίωση από ορισμένους, ενημερώνω και ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΞΗ, κανενός προπονητή, δεν έχει προγραμματιστεί και ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν υπάρχει, με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή.

Είναι αλήθεια, ότι έχει πραγματοποιηθεί μία έρευνα με βάση τα «θέλω» του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά καμία έρευνα δεν συνιστά είδηση. Παρακαλώ τους συναδέλφους να κάνουν υπομονή.
Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον και ενδεχομένως και τις ευγενείς προθέσεις, αλλά η ενημέρωση για την όποια επαφή ή εξέλιξη θα γίνει αρμοδίως.

Ο κ. Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ασχολούνται σχολαστικά (και) με το θέμα αυτό, σταθμίζοντας καταστάσεις και δεδομένα, σε διάφορα μέτωπα, δίχως βερμπαλισμούς και βιασύνες, και θα ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για όλα όταν έρθει η ώρα»

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X