Το τελευταίο AEK After της σεζόν: Ο απολογισμός της χρονιάς, τα σχέδια για το μέλλον, με την ανάλυση του Βασίλη Μπορμπόκη, απόψε στις 22:00!

Το τελευταίο AEK After της σεζόν: Ο απολογισμός της χρονιάς, τα σχέδια για το μέλλον, με την ανάλυση του Βασίλη Μπορμπόκη, απόψε στις 22:00!
Photo Credits: INTIME

Το τελευταίο ΑΕΚ After της σεζόν, ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Σταύρος Καζαντζόγλου αναλύουν τα πάντα ενόψει της νέας χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV φωνάζει απόψε «παρών» με το τελευταίο AEK After της σεζόν. Με τους Σταύρο Καζαντζόγλου και Βασίλη Μπορμπόκη να αναλύουν τα πάντα ενόψει της νέας σεζόν και να κάνουν τον απολογισμό για μια ιστορική χρονιά που έζησε ο κόσμος της ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον αναλυτή του enwsi.gr, Βασίλη Μπορπόκη θα αναλύουν από τις 22:00 τα σχέδια για το μέλλον της ΑΕΚ αλλά και θα κάνουν τον απολογισμό της μαγικής χρονιάς που έζησε ο κόσμος της ΑΕΚ. Στη σημερινή εκπομπή δεν θα υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές.

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του ENWSI στο YouTube που εκτοξεύεται!

 

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X