Γκολ και αποθέωση στο «αντίο» του Μπενζεμά

Γκολ και αποθέωση στο «αντίο» του Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Αποχαιρέτισε τη Ρεάλ με γκολ ο Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ακόμη ένα γκολ ολοκλήρωσε τη 14ετή καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός, που νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από την ισπανική ομάδα, προκειμένου να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, σκόραρε με πέναλτι στο 72ο λεπτό το μοναδικό γκολ των «μερένγκες» στο 1-1 της τελευταίας αγωνιστικής με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αμέσως μετά, ο Κάρλο Αντσελότι τον αντικατέστησε, δίνοντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει μία μοναδική -και απολύτως άξια- αποθέωση από τους φίλους της «βασίλισσας».

Το «Μπερναμπέου» αποχαιρέτησε επίσης θερμά τον Μάρκος Ασένσιο, που μπήκε ως αλλαγή και αποσύρθηκε στις καθυστερήσεις, ενώ αποθέωσε και τον Τιμπό Κουρτουά, που πραγματοποίησε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, με αποκορύφωμα την απόκρουση σε πέναλτι του Βέσγκα στο 10΄. Οι Βάσκοι, που με νίκη ήλπιζαν σε ευρωπαϊκό έξοδο, προηγήθηκαν στο 49΄ με τον Σάνθετ, αλλά τελικά αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Η έβδομη θέση, που οδηγεί στο Europa Conference League, κατέληξε στην Οσασούνα, η οποία με δύο γκολ του Μπούντιμιρ νίκησε 2-1 στην Παμπλόνα την Τζιρόνα και τερμάτισε πάνω από τα «λιοντάρια» του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μία κατάληξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιη πάντως, δεδομένου ότι η Οσασούνα έφτασε και ως τον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ.

Η Ατλέτικο κρατούσε ως τις καθυστερήσεις στα χέρια της τη δεύτερη θέση, χάρη στο «στραβοπάτημα» της Ρεάλ, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Βιγιαρεάλ (2-2) και έμεινε τρίτη. Οι «ροχιμπλάνκος», που είχαν προηγηθεί με δύο γκολ του Κορέα από ισάριθμες ασίστ του Γκριεζμάν (έφτασε τις 16 στο φετινό πρωτάθλημα), έμειναν με δέκα παίκτες από το 70΄, λόγω αποβολής του Βίτσελ, ενώ στα τελευταία λεπτά έπαιξαν με τερματοφύλακα τον 20χρονο Γκομίς, καθώς ο Γκρμπιτς αποχώρησε τραυματίας και ο Ομπλακ είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X