Εμμανουηλίδης: «Καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Εμμανουηλίδης: «Καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Η «Ένωση» κάνοντας κατάθεση ψυχής σε έναν συγκλονιστικό τελικό επικράτησε του Δούκα με 3-2 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Ένα τρόπαιο που άξιζε όσο τίποτα η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη η οποία πήρε και μια άτυπη ρεβάνς για τον τρόπο που χάθηκε πριν λίγες ημέρες το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ΑΕΚ με ανάρτηση του έκανε τον δικό του απολογισμό της φετινής σεζόν ευχαριστώντας όσους ήταν δίπλα στο τμήμα:  «Μια ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Μια σεζόν που έκλεισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την αρχή της προετοιμασίας λειτουργήσαμε ως οικογένεια. Ήρθαν φέτος στην ομάδα μας 3 παιδιά(ποδοσφαιριστές) από διαφορετικές χώρες με άλλες κουλτούρες τα οποία τα αγκαλιάσαμε και τα κάναμε  να αισθανθούν μέλη της οικογένειας μας.  Πορευτήκαμε ολοι μαζί για 10 μήνες 5 μέρες την εβδομάδα. Με χαρές, γέλια, νίκες, στεναχώριες, πίκρες, ήττες, νεύρα αλλά στο τέλος πάντα εκεί όλοι μαζί. Και για αυτό μετά την απώλεια του πρωταθλήματος καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πολλές φορές φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αλλά πάντα εκεί ο ένας να τραβάει τον άλλο προς την επιτυχία. Ξέραμε τι να κάνουμε και πως να το κάνουμε, και στο τέλος ήρθε.

ΥΓ. 1)Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου, η επιτυχία τους ανήκει  αποκλειστικά.

2) θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το προπονητικό δίδυμο μου Αποστόλης Γκαϊφίλιας και Γκεντιάν Μπεγκάι γιατί μαζί τα καταφέραμε.

3) Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου, τον Λευτέρη Αρχόντη, Ηλία Χατσίκα που ήταν κοντά στο τμήμα της Σάλας και ειμαι σίγουρος πως από την μεριά τους θα κάνουν τα πάντα για να πάει το τμήμα ακόμα πιο ψηλά.

4)Γιώργο Κατσάμπα μερίδιο αυτής της επιτυχίας είναι και δικό σου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X