Αποθεώνουν τον Λιβάι στην πατρίδα του: «Βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του στην ΑΕΚ»

Αποθεώνουν τον Λιβάι στην πατρίδα του: «Βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία αποθεώνεται στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο για όσα κάνει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν από τις φετινές αποκαλύψεις της ΑΕΚ!

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο σημείωσε 18 γκολ σε όλες δια διοργανώσεις, στοιχείο που τον ανέδειξε πρώτος σκόρερ της Ένωσης. Για αυτό το λόγο ο ταλαντούχος επιθετικός αποθεώνεται σε πολλά μέσα του εξωτερικού με τελευταίο το «trinidadexpress» το οποίο χαρακτηρίζει τον Γκαρσία «έναν σταρ… στα σκαριά» και προσθέτει πως «ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του στην ΑΕΚ»!

«Η σεζόν 2022-2023 της ελληνικής Super League 1 σηματοδότησε μια σημαντική χρονιά για τον Γκαρσία. Αυτή τη σεζόν ο Λιβάι ηγήθηκε της πρώτης γραμμής, καθώς η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια και το Κύπελλο. Ο 25χρονος διεθνής ολοκλήρωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με συνολικά 18 γκολ, εκ των οποίων τα 14 στο πρωτάθλημα.Τερμάτισε πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και δεύτερος συνολικά μετά τον Μπακαμπού.

Ο Γκαρσία διπλασίασε επίσης τα επτά γκολ που είχε πετύχει στο προηγούμενο πρωτάθλημα την περίοδο 2021-2022. Σκόραρε στους μισούς από τους 26 αγώνες που έπαιξε η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και πέτυχε γκολ και στις υπόλοιπες πέντε ομάδες που αποτελούν την πρώτη εξάδα της Super League. Τα κατορθώματα του Γκαρσία αυτή τη σεζόν πυροδότησαν εικασίες που τον συνδέουν με την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ, την γαλλική Λυών, την ισπανική Βιγιαρεάλ και πολλούς άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με 15 εκατομμύρια λίρες να αναφέρονται ως τιμή πώλησης», σημειώνουν στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο με η τιμή πώλησης, όμως, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι δεν πωλείται τώρα και η Ένωση απέρριψε πριν λίγο καιρό πρόταση σε αυτό το ποσό.

Οι συμπατριώτες του Γκαρσία παράλληλα υποστηρίζουν: «Η σωστή τιμή μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τον πιο ένθερμο ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικού συλλόγου» αναφερόμενοι φυσικά στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν ο σύλλογος λάβει μία πρόταση με πάνω από 15 εκατ. ευρώ τότε ίσως παραχωρήσει τον παίκτη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X