Οι ομάδες της Euroleague αποφασίζουν τη Δευτέρα για το μέλλον του Γκλίκμαν

Οι ομάδες της Euroleague αποφασίζουν τη Δευτέρα για το μέλλον του Γκλίκμαν
Photo Credits: INTIME

Το αν θα παραμείνει στη θέση του CEO της Euroleague ο Γκλίκμαν θα αποφασίσουν αύριο (05/06) οι ομάδες της διοργάνωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά την οριστική αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου, η Εuroleague πιθανώς να χρειαστεί νέο… επικεφαλής.
Τη Δευτέρα οι μέτοχοι της διοργάνωσης θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Μάρσαλ Γκλίκμαν θα παραμείνει σε θέση εκτελεστικού διευθυντή, με αρκετά ορατό το ενδεχόμενο να μην πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει.

Αρκετές ομάδες-μέτοχοι (με πρώτες τις ισπανικές) φέρονται δυσαρεστημένες από το έργο του Αμερικανού, ο οποίος παρά τη μακρά καριέρα του στο sports management (είχε διατελέσει και πρόεδρος των Μπλέιζερς στο ΝΒΑ) δεν μπόρεσε να αναπτύξει οικονομικά τη διοργάνωση. Παράλληλα, φέρεται να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τη στήριξη των μετόχων.
Θα έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε αν ο Μάρσαλ Γκλίκμαν θα αποφασιστεί να αντικατασταθεί ή όχι. Παράλληλα, οι μέτοχοι της Ευρωλίγκας θα κληθούν να «κλειδώσουν» το ρόστερ των ομάδων της επόμενης σεζόν. Όλα δείχνουν πως Βίρτους Μπολόνια, Άλμπα Βερολίνου και η φιναλίστ της Αδριατικής Λίγκας (δηλαδή σίγουρη θέση για Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα) θα πάρουν wild cards, ενώ εφόσον τελικά η Γκραν Κανάρια δηλώσει αδυναμία, φαβορί για τη θέση της είναι η Βαλένθια.
Αποφάσεις αναμένονται και στο κομμάτι της διαιτησίας, με την αποχώρηση του Ρίτσαρντ Στόουκς μετά το 2017 δεδομένη, αφού υπάρχουν και αρκετά παράπονα. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξει ένας νέος επικεφαλής διαιτησίας, αλλά μια τριμελής επιτροπή, στην οποία αναμένεται να βρεθεί ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς που κρεμά τη σφυρίχτρα του.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X