Τσέλσι: Ζητάει 80 εκατ. για τον Μάουντ

Τσέλσι: Ζητάει 80 εκατ. για τον Μάουντ
Photo Credits: INTIME

Δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της η Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμετακίνητος μοιάζει ο Μέισον Μάουντ, όσον αφορά την επιθυμία του να φύγει αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι για χάρη της Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ και το μόνο που απομένει, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά λόγω των απαιτήσεων των μπλε.

Στην Τσέλσι δε καίγονται να τον πουλήσουν και αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως για να το κάνουν αυτό, θέλουν 80 εκατομμύρια ευρώ, άσχετα αν το συμβόλαιο του Άγγλου λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Οι μπλε θεωρούν πως αυτή είναι η σωστή τιμή πώλησης και δε φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω μιας και όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, δε θα είχαν πρόβλημα ο παίκτης να αγωνιστεί για την Τσέλσι και την επόμενη χρονιά.

Εξάλλου, ποντάρουν και στο γεγονός πως τα πράγματα αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο για τον νεαρό παίκτη με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο και πως είναι πολύ πιθανό, να καταφέρουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Κάτι τέτοιο βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί μιας και ο Μάουντ έχει συμφωνήσει ήδη με τη Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει απολαβές κοντά σε αυτές που έχει και ο Μπρούνο Φερνάντες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει απορρίψει ήδη τρεις φορές προτάσεις ανανέωσης από την Τσέλσι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X