Κεδέρης στο enwsi.gr: «Εύχομαι να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Ένα με τον κόσμο οι παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Κεδέρης μιλάει στο enwsi.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αποκαλύπτει την επιθυμία την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις.
Ούτε η αγάπη του για την ΑΕΚ. Έζησε τον τελικό έντονα. Τα έδωσε όλα με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο και ακόμα περισσότερα μετά το τέλος του αγώνα. Όλη την πίεση της χρονιάς την ξέσπασε σε δάκρυα χαράς και ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τον κόσμο.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ που έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια μίλησε στο enwsi.gr για τα όσα έζησε την Τετάρτη στο «Γ. Κασιμάτης» αλλά και την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ.

Αρχικά περιγράφοντας τα συναισθήματα του και τα όσα βίωσε την Τετάρτη ανέφερε: «Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμα και για μένα που έχω ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο σαν παίκτες. Το γήπεδο ήταν γεμάτο μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Που γίνονται αυτά; Δεν ξέρω πως να το περιγράψω θα το πω όσο πιο ήρεμα μπορώ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ».

Βλέποντας τους παίκτες να γυαλίζει το «μάτι» τους μέσα στο γήπεδο υπήρχε η σιγουριά πως αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται. Σε ερώτηση αν το ένιωθαν και οι ίδιοι μέσα στο γήπεδο ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Με τέτοιον κόσμο πως να χάσουμε ! Νομίζω δεν υπήρχε κάποιος που πίστεψε ότι μπορεί να χαθεί αυτό το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν τους πείσμωσε περισσότερο ο τρόπος που χάθηκε το Κύπελλο: «Σίγουρα σε πεισμώνει ο χαμένος τίτλος τα βάλαμε κάτω μιλήσαμε και ξέραμε ότι από δω και πέρα το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος. Για αυτό και παρουσιαστήκαμε πολύ ανώτεροι στην σειρά των τελικών».

Η σειρά των τελικών ήταν πολύ δύσκολη, με δυνατά παιχνίδια ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει αυτή την φορά το πλεονέκτημα έδρας. Για το αν υπήρχε κάποια στιγμή το άγχος πως μπορεί να μην τα καταφέρουν ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος: «Εγώ δεν ένιωσα κανένα άγχος προσωπικά και δεν πήρα κάποια τέτοια αίσθηση από τους συμπαίκτες μου να αγχώνονται. Έτσι και αλλιώς ξέραμε πως θα έχουμε τον κόσμο μας να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμασταν, όπως και έγινε».

«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου»

Πριν λίγες ημέρες ο Χρήστος Κεδέρης ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το 2025. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ΑΕΚ και έκανε και μια ευχή, να κλείσει εδώ την καριέρα του: «Η παραμονή μου στην ΑΕΚ για μένα σημαίνει περισσότερο δουλειά, περισσότερο φροντίδα και αγάπη. Νομίζω ότι πλέον θα σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από την ΑΕΚ. Εύχομαι να κλείσω εδώ την καριέρα μου Την λατρεύω την ΑΕΚ».

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα και στον υπέροχο κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστώ έναν -έναν ξεχωριστά ήταν όλοι υπέροχοι ανυπομονώ να τους ξανά συναντήσω στην κερκίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και την οικογένεια μου ! Και φέτος να το αφιερώσω σε αυτούςαυτόν τον τίτλο».

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X