Η πιο θεαματική ομάδα που είδαν τα ελληνικά γήπεδα, το νταμπλ της μεγάλης ΑΕΚ του Μπάρλου και των αστεριών! (VIDEO)

Η πιο θεαματική ομάδα που είδαν τα ελληνικά γήπεδα, το νταμπλ της μεγάλης ΑΕΚ του Μπάρλου και των αστεριών! (VIDEO)

Νίκη στον τελικό του Σταδίου Καραϊσκάκη επί του ΠΑΟΚ και νταμπλ για την ανίκητη ΑΕΚ του Μπάρλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ του 1978 είχε φτάσει στο νταμπλ με άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και με εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελλο.

Από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά συμπλήρωσε 31 αγώνες χωρίς ήττα και στέφθηκε πρωταθλήτρια με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ στο Κύπελλο, αφού απέκλεισε κατά σειρά Χανιά, Πανελευσινιακό Παναθηναϊκό (1-0 με γκολ του Μπάγεβιτς στη Λεωφόρο) και Πανιώνιο συνέτριψε με 6-1 τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Νέας Φιλαδέλφεις.

Στον τελικό της Κυριακής 4 Ιουνίου 1978 στο Στάδιο Καραϊσκάκη νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν απόλυτη και στο 56’ ο Μίμης Παπαϊωάννου έκανε μία σέντρα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 80ο λεπτό, όταν ο Μπάγεβιτς έκανε άνω-κάτω την άμυνα του ΠΑΟΚ και με παράλληλη πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Θωμά Μαύρο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χρηστίδης, Μουσούρης, Ιντζόγλου, Ραβούσης, Νικολάου, Βιέρα, Τάσος (46’ Λ Παπαδόπουλος) Νικολούδης, Μπάγεβιτς, Παπαϊωάννου (85’ Τόσκας) Μαύρος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X