Η ΑΕΚάρα είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο Futsal!

Η ΑΕΚάρα είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο Futsal!
Photo Credits: INTIME

Με ολική ανατροπή η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Δούκα και κατέκτησε το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδος στο Futsal.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 τον Δούκα στον τελικό του Κυπέλλου και σήκωσε την κούπα.

Μετά το χαμένο πρωτάθλημα η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πήρε τη δική της ρεβάνς απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων και «έκλεισε» τη φετινή σεζόν με έναν πανάξιο τίτλο.

Μαγική εικόνα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ να έχει σωρεία ευκαιριών αλλά να αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Αντίθετα ο Δούκας ήταν πιο ουσιαστικός και σε δύο ανύποπτες φάσεις να σκοράρει. Η ΑΕΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 2′ με τον Ουέσλει να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η «Ένωση» έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Πάνου έκλεψε ωραία την μπάλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει. Ότι δεν κατάφερε η ΑΕΚ, το έκανε ο Δούκας στο 6′ με τον Πέδρο να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με την «Ένωση» να χάνει νέες ευκαιρίες. Ο Δούκας όμως ήταν αυτός που έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 10′ με τον Φουμάσα που έκανε το 2-0 το οποίο και ήταν το σκορ του ημιχρόνου παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ για να πετύχει ένα γκολ.

Ολική ανατροπή

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να πιέσει για ένα γρήγορο γκολ. Η υπεροχή της όμως ήταν φλύαρη καθώς δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Ο Ουέσλει με ένα δυνατό σουτ από μακριά απείλησε ουσιαστικά τον τερματοφύλακα του Δούκα που έδιωξε σε κόρνερ. Η επιμονή και η πίεση της ΑΕΚ έφερε τελικά αποτελέσματα με τον Γουέσλει με ωραίο σουτ να μειώνει σε 2-1 δύο λεπτά πριν το τέλος. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα ακόμη γκολ το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε. Η «Ένωση» έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε δεκάμετρο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο παίκτης του «Δικεφάλου». Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν δραματικά με τους «κιτρινόμαυρους» να πιέζουν ασφυκτικά για την ισοφάριση. Η ΑΕΚ κέρδισε νέο δεκάμετρο με τον Ντάτη αυτή την φορά να ισοφαρίζει σε 2-2 στην εκπνοή του αγώνα με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί ο Βιτίνιο ήταν αυτός που έκανε την ολική ανατροπή με την ΑΕΚ να περνάει για πρώτη φορά μπροστά με 2-3 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: Ουέσλει, Ντάτης, Βιτίνιο,

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Βλασταρά, Πάνου, Γούση, Δελλαπόρτα, Αδαμόπουλο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Καρύδα, Παπακώστα, Ντάτη, Καρύδα, Ταρνανίδη, Μάνο, Εστεβάο.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X