Ξεκαθαρίζει με Ντάντας στον ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει με Ντάντας στον ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Ιούνιος και ο δανεισμός του Ντάντας είναι στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ όπως είναι και η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των ελπίδων για τον παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φάκελος “δανεισμός του Ντάντας” από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ, μπήκε σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος ήδη από τον προηγούμενο Μάρτιο.

Ο Ντάντας ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ έχοντας κάνει 39 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 31 βασικός. Πέτυχε 5 γκολ και είχε 1 ασίστ. Σε μεγάλο διάστημα είχε αυτός το προβάδισμα στην επιλογή του παρτενέρ του Αουγκούστο, έναντι του Σβαμπ.

Από τον προηγούμενο Μάρτιο άρχισαν να εντείνονται οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μπενφίκα για αυτό το θέμα.

Το θέμα ήταν πάντα επίκαιρο υπό την έννοια ότι ναι μεν υπήρχε ένα ποσό που είχε καθοριστεί για το αν ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη πλην όμως υπήρχε πάντα στο τραπέζι και το “value for money” για οποιαδήποτε κίνηση.

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία

Από ένα σημείο και μετά άρχισε να διαφαίνεται από δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ότι στις συζητήσεις άρχισε να μπαίνει και μία νέα παράμετρος που είχε να κάνει με την επέκταση του δανεισμού για μία ακόμη σεζόν.

Ηταν ενδεικτικό, σε αυτό, το δημοσίευμα της A BOLA που μεταξύ άλλων ανέφερε: “Η Α BOLA γνωρίζει ότι ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τους αετούς για την ανανέωση του δανεισμού του 22χρονου μέσου αλλά ο σύλλογος του Ντα Λουζ θέλει να συμπεριλάβει μια υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς στο τέλος της σεζόν 2023/2024 και αυτό είναι το ζητούμενο, που αυτή τη στιγμή απομακρύνει τις δύο ομάδες από τη συμφωνία για τον Τιάγκο Ντάντας”.

Το EURO

Εχοντας μπει ο Ιούνιος είναι πιθανό ότι το θέμα του Ντάντας μπαίνει σε μία φάση ξεκαθαρίσματος. Συν τοις άλλοις έρχεται και η τελική φάση του EURO των ελπίδων εκεί όπου ο Ντάντας θα δώσει το παρών μαζί με την Εθνική Πορτογαλίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται υπό την έννοια του πόσο μπορεί να καθοριστεί η ζήτηση του ποδοσφαιριστή αναλόγως με τις συμμετοχές που θα κάνει, τις επιδόσεις που θα έχει αλλά και την πορεία της Πορτογαλίας στο τουρνουά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X