ΑΕΚ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ποδηλασία

ΑΕΚ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της τον Μάϊο με τέσσερις διοργανώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στους αγώνες του Μαΐου το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν σε 4 αγώνες και κατάκτησαν νέα μετάλλια και διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, στον 15ο Γύρο Νεμέας που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Εφήβους και την 2η θέση στη Γενική Κατάταξη, μεταξύ 276 αθλητών! Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία, με τον Πρωταθλητή της ΑΕΚ να κυριαρχεί για ακόμα μία φορά.

Την εκπληκτική του πορεία συνέχισε και ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης που πρώτευσε στην Μάστερ Δ’. Χρυσό και για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο στη Μάστερ Γ2, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Γεώργιος Χατζηπασχάλης. 6ος κατετάγη ο Νίκος Προκοπίου, 10ος ο Δημήτρης Κωνσταντής, 19ος ο Ανδρέας Γεωργόπουλος και 20ος ο Λάμπρος Ζενέτος.

Στη Μάστερ Γ1, ο Ευάγελλος Σακέλλης κατέλαβε την 4η θέση, ενώ ο Αναστάσιος Φίλιος την 6η. Πολύ καλή παρουσία και από την Ελένη Νίκα, που κατέλαβε την 4η θέση στις Μάστερς Γυναίκες. Στους Άνδρες, ο Δημήτρης Πανούλας κατέλαβε την 5η θέση και ο Αλέξανδρος Γκέσος την 11η.

Η Ακαδημία της ΑΕΚ έτρεξε στο SPIROS DOKOS CRITERIUM & TT στην Άμφισσα διοργάνωση του ΖΕΥΣ Π.Ο. Στην Ατομική Χρονομέτρηση, ο Αντώνης Παπαδόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παίδες, με τρομερή κούρσα, ενώ κατέλαβε την 9η θέση στον αγώνα. Στα Μίνι Μεγάλα, ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Γιάννης Δάρας κατετάγη 8ος και ο Αχιλλέας Λαδουκάκης 10ος.

«Κιτρινόμαυρες» συμμετοχές είχαμε και στο SUPER CUP XCC MTB στον Γέρακα (διοργάνωση ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜARATHON στον Πετρίλο Αργιθέας στα Άγραφα όρη (διοργάνωση Ε.Ο.Π.). Στην πρώτη διοργάνωση, ο Άλκης Καλλίγερος κατέκτησε την 10η θέση, ενώ στη δεύτερη, ο Αντώνης Στεφανουδάκης στάθηκε άτυχος και εγκατέλειψε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X