«Ανακοινώνει τον Μέσι στις 6 Ιουνίου η Αλ Χιλάλ»

«Ανακοινώνει τον Μέσι στις 6 Ιουνίου η Αλ Χιλάλ»
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις στην υπόθεση Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει απόψε (3/6) ο Λιονέλ Μέσι και από την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του αλλά και την πιθανότητα μετακίνησής του στην Αλ – Χιλάλ.

Έτοιμη να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δωθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου εμφανίζεται η Αλ Χιλάλ, την ώρα που όλοι στην ομάδα είναι πεπεισμένοι πως θα μπορέσουν ακόμα και να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Μέσι στην ομάδα στις 6 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική sport.es, οι Άραβες έχουν κυκλώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτό που περιμένουν είναι το τελικό «οκ» από τον Αργεντινό ώστε να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με το τρόπο που θα ανακοινώσουν την απόκτησή του και ότι επακολουθήσει μετά από αυτό.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα τον θέλει και κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει αλλά η διαφορά στο οικονομικό σκέλος είναι τεράστια μιας και τα 400 εκατ. ευρώ ετησίως που έχουν προσφερθεί στον Μέσι, είναι ακόμα στο τραπέζι και μένει να φανεί αν τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα από την προσεχή Δευτέρα, θα υπάρξει επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων με τον Αργεντινό να μετακομίζει τελικώς στην Σαουδική Αραβία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X