Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μακροχρόνιες αγορές στον 1ο τελικό της Basket League

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μακροχρόνιες αγορές στον 1ο τελικό της Basket League

Basket League Finals: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την Κυριακή στις 21:15 στο ΣΕΦ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συναντιούνται ξανά σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και στοχεύουν στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου στην ιστορία τους, προερχόμενοι από διαφορετικές αφετηρίες. Οι «Ερυθρόλευκοι» πέρασαν άνετα στους τελικούς αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ με 3-0, ενώ οι «Πράσινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Περιστερίου νικώντας στο 5ο παιχνίδι.

 

Ο νικητής του πρωταθλήματος κρίνεται στις τρεις νίκες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ :Πολλές επιλογές στις μακροχρόνιες αγορές

 

Ο Παναθηναϊκός είναι με μεγάλη διαφορά η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει συνολικά 39. Ο Ολυμπιακός έχει 13 με τελευταίο τον περσινό, που ήταν ο πρώτος μετά από 5 συνεχόμενες κατακτήσεις των «πράσινων».

 

 

Basket League – Μακροχρόνιες επιλογές στη σειρά των τελικών

 

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν δεκάδες μακροχρόνιες επιλογές για τους τελικούς που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον νικητή της σειράς, το ακριβές σκορ της σειράς στα 3 παιχνίδια, επιλογές χάντικαπ αλλά και εξειδικευμένες στατιστικές κατηγορίες.

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Βεζένκοφ, Σλούκας και Λι

 

Πέραν των επιλογών που υπάρχουν σε ομαδικό επίπεδο, στις μακροχρόνιες αγορές υπάρχουν και ειδικές επιλογές παικτών όπως για τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο στα ριμπάουντ, τις ασίστ και τα κοψίματα τόσο σε συνολικό επίπεδο, όσο και σε ανάλυση ανά αγώνα.

 

Όλες οι μακροχρόνιες επιλογές για τη σειρά των τελικών της Basket League είναι στο Pamestoixima.gr

 

Pamestoixima.gr – Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο και πιο απλό

 

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X