Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρέλα στη Ζάκυνθο για το νταμπλ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τρόπαια της ΑΕΚ πάνε σε όλη την Ελλάδα, σειρά είχε χτες η Ζάκυνθος. Οι Ενωσίτες της Ζακύνθου πανηγύρισαν στο εστιατόριο «Ποπολάρος»  τον ερχομό του κυπέλλου Ελλάδας στο νησί.

Οι παρευρισκόμενοι έκαναν την αίθουσα του εστιατορίου να μοιάζει με γήπεδο τα συνθήματα δεν σταμάταγαν ενώ και η συγκίνηση απερίγραπτη.

Μια εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στους φίλους της ΑΕΚ που πλημμύρισαν την αίθουσα και μαζί με φαγητό και ποτό πέρασαν υπέροχα μέχρι αργά το βράδυ.

Αρχικά το τρόπαιο ήρθε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου «Ποπολάρος» όπου οι δεκάδες φίλοι της Ένωσης είχαν  στήσει τα βεγγαλικά, στην συνέχεια στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση που  παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης του Ερμή,  και του  Ioniansports, Δημήτρης Πέττας , όπου αναφέρθηκε στην ιστορία της Ένωσης και πως ξεκίνησε έχοντας τις ρίζες από την Κωνσταντινούπολη για να φτάσει στην Ελλάδα και να γράψει τη δική της πορεία στον Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα. Την ίδια ώρα στην γιγαντοοθόνη παιζόταν η πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Φιλιπποπολίτης ο πρόεδρος της λέσχης φίλων της ΑΕΚ στo νησί,  που ήταν ο άνθρωπος που έφερε στη Ζάκυνθο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας και είπε ότι ήταν συγκινημένος από την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ στο νησί αλλά και για την πορεία της ομάδας με την κατάκτηση του νταμπλ και υποσχέθηκε την επόμενη χρονιά που η Ένωση θα συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας θα γίνει εκδήλωση στο νησί. Τέλος οι φίλες και οι φίλοι της ομάδας χόρεψαν και τραγούδησαν τραγούδια της αγαπημένης τους ομάδας στην φιλόξενη αίθουσα του εστιατορίου «Ποπολάρος»

Δείτε εικόνες και βίντεο από την μαγική βραδιά

Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τρελό γλέντι στην Ζάκυνθο χθες για το νταμπλ της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X