Ονειρεύονται Μουρίνιο... στον Ολυμπιακό

Ονειρεύονται Μουρίνιο... στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Όνειρα για Ζοζέ Μουρίνιο κάνει ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ονειρεύονται Μουρίνιο στον Ολυμπιακό.

Το ένα όνομα διαδέχεται το άλλο για τον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς βέβαια να υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις καινούργιο όνομα αυτό του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά μετά τον χαμένο τελικό του Europa League, κυκλοφορούν πολλά σενάρια για το μέλλον του. Αν και υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία επίσημη κρούση από τους Γάλλους, ή από ανάλογου βεληνεκούς σύλλογο.

Ο 59χρονος τεχνικός βρίσκεται στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, η οποία φέρεται να του έχει κάνει πρόταση, γράφει η τουρκική «Fotospor», επικαλούμενη και την ιταλική «Gazzetta Dello Sport».

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του ακόμα προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και τον Ολυμπιακό!

Το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στη Ρόμα θα κριθεί από τη συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τη διοίκηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X