Ντέμης για τη νέα ΑΕΚ: «Χρειάζεται στόπερ - Tαιριάζουν Μπακαμπού και Πόνσε, μου αρέσει ο Πάλμα» (VIDEO)

Ντέμης για τη νέα ΑΕΚ: «Χρειάζεται στόπερ - Tαιριάζουν Μπακαμπού και Πόνσε, μου αρέσει ο Πάλμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για την μεταγραφική ενίσχυση που θα χρειαστεί η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά και για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λιβάι Γκαρσία μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε σχετικά με τις μεταγραφικές ανάγκες που έχει η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο θρύλος της ΑΕΚ, για τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε ότι θέλει μεταγραφές σε αρκετές θέσεις ενώ για την ΑΕΚ περιορίστηκε σε λίγες κινήσεις.

Ο άλλοτε σέντερ φορ της ΑΕΚ ανέφερε ότι η Ένωση πρέπει να κινηθεί για μεταγραφή στην θέση του στόπερ και να περιμένει τι θα γίνει με τον Πινέδα. Σε περίπτωση τώρα που αποχωρήσει ο Λιβάι Γκαρσία ο Ντέμης χρίζει ως ιδανικούς αντικαταστάτες του τον Εζεκιέλ Πόνσε αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σεντρίκ Μπακαμπού.

Τέλος ρωτήθηκε ποιοι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να παίξουν στην ΑΕΚ εκτός του Μπακαμπού και ο Ντέμης ανέφερε τους Κωνσταντέλια και Πάλμα καθώς όπως σημείωσε αυτοί οι δύο λόγο ηλικίας έχουν μεταπολιτική αξία.

Ακούστε το απόσπασμα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X