Στάθηκε όρθια στην Κρήτη η ΑΕΚ Β, 1-1 στα Χανιά

Στάθηκε όρθια στην Κρήτη η ΑΕΚ Β, 1-1 στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Όρθια στάθηκε στα Χανιά η ΑΕΚ Β, ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την κριτική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β στάθηκε όρθια στην Κρήτη και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1  κόντρα στα Χανιά.

Η Β’ ομάδα της ΑΕΚ παρά  τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες με απουσία 10 παιχτών και του Τζούντα Γκαρσία (που με την θλάση που αποκόμισε στο προηγούμενο ματς με την Παναχαϊκή χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν) πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας  με την κεφαλιά του Γεωργέα στο 90ό λεπτό.

Η Β’ ομάδα της Ένωσης έτσι συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα μετά την ευρεία νίκη της κόντρα την Παναχαϊκή με 4-1 και την ισοπαλία στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’. Ενώ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού  έμεινε και με 10 παίχτες μετα την αποβολή του Λάτσι.

Το ματς 

Η ΑΕΚ Β ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς και έχασε δύο ευκαιρίες με τους με τους Κορομηλά και Χριστόπουλο στο 3 και στο 8. Αλλά στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των Χανιών δέχτηκε το γκολ από τον Τσέλιο μετά από σουτ έξω από την περιοχή. Το γκολ αυτό η αλήθεια είναι ότι πάγωσε τους κιτρινόμαυρους που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με τον Λέλεκα και Σταμούλη η ΑΕΚ πήρε περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αφού τα Χανιά δεν διεύρυναν το προβάδισμα τους στο 83 όταν το σουτ του Μανουσάκη βρήκε στο δοκάρι, ήρθε στο 90 η άπιαστη κεφαλιά του Γεωργέα για να δώσει τον βαθμό στην ΑΕΚ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λάτσι. Αυτό όμως δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα και η ΑΕΚ έφυγε με τον βαθμό από την Κρήτη.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Κόλα, Ζέκχοφ, Μάναλης.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Κ. Σταμούλης, Κορομηλάς, Πάπα (69′ Λέλεκας), Πανεράς, Σκόνδρας, Γκολφίνος (69′ Γ. Σταμούλης), Χριστόπουλος

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X