Ο πιο βρώμικος αθλητικός οργανισμός του πλανήτη στα πιο εμετικά του

Ο πιο βρώμικος αθλητικός οργανισμός του πλανήτη στα πιο εμετικά του
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει να πει πολλά για την «κόκκινη» αηδία αναφορικά με τον Φορτούνη, την Εθνική και την... ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Φορτούνης μπορούμε από αγωνιστικής πλευράς να κάνουμε συζήτηση όση θέλουμε. Κι ο καθένας να έχει την άποψη του. Να σας πούμε την δική μας; Δεν μας κολλάει ο συγκεκριμένος παίκτης εκτός κλήσεων. Για να είμαστε ξεκάθαροι.

Όμως ο Πογέτ δεν απέφυγε να μιλήσει γι΄αυτό. Είπε την άποψη του. Ανοικτή σε κρίσεις, αλλά αυτή είναι. Κάποιος που θα είχε λερωμένη την φωλιά του και ειδικά κάποιος με την προσωπικότητα του Πογέτ, δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να πει κάτι που δεν θα το πίστευε για να καλύψει την οποιαδήποτε κατάσταση.

Γιατί μη ξεχνάμε πως η προπαγάνδα του Ολυμπιακού τον παρουσιάζει σαν κατευθυνόμενο που κάνει ό,τι του λένε και καλεί όποιους του λένε. Βεβαίως να σημειώσουμε εδώ πως κάποια στιγμή ας αποφασίσουν κι αυτοί αν στηρίζουν οι ίδιοι τον Φορτούνη ή όχι γιατί μας έχουν μπερδέψει.

Κατά φαντασίαν… παρεάκι

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Η γελοιότητα δηλαδή περί κατευθυνόμενου Πογέτ. Υπάρχει όπως συνηθίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις μια ακόμη πιο χυδαία διάσταση. Οι πατσαβούρες τους γράφουν τις τελευταίες μέρες και σιγά – σιγά περνάει και στους πιο έμμεσα ελεγχόμενους πως δήθεν ο Φορτούνης δεν καλείται επειδή δεν τον γουστάρει ένα… κατά φαντασία παρεάκι.

Στο οποίο εμπλέκουν τον Μάνταλο, τον Μπακασέτα και τον Σιώπη!!! Κι αυτοί οι τρεις υποτίθεται πως συνομωτούν και επηρεάζουν τον Πογέτ να μη καλεί πλέον τον Φορτούνη.

Δεν του δίνουν την μπάλα!

Μάλιστα το πάνε κι ένα βήμα παραπάνω. Όταν έπαιζαν μαζί λέει, οι συγκεκριμένοι δεν δίνουν την μπάλα στον Φορτούνη!!! Μιλάμε για τον ορισμό της ανωμαλίας. Ακόμη και για τα δεδομένα τους η σιχαμάρα και η χυδαιότητα ξεπερνούν τα όρια. Και δείχνουν πως είναι ικανοί να επιχειρήσουν να λερώσουν, να λασπώσουν τον οποιονδήποτε.

Ακόμη και παιδιά που όχι μόνο δεν έχουν δώσει δικαιώματα ποτέ, αλλά διακρίνονται κι εκτιμούνται για το ήθος τους, όπως το έχουν δει οι Έλληνες φίλαθλοι εδώ και χρόνια. Ο πιο βρώμικος αθλητικός οργανισμός του πλανήτη, στο πιο εμετικό του.

Βέβαια για τον Μάνταλο το καταλαβαίνουμε… Το χορευτικό στο Καραϊσκάκη είναι ακόμη πολύ νωπό. Το ξεφτιλίκι που τους έκανε. Η γκολάρα με την οποία τους εξανάγκασε στην απόλυτη γελοιοποίηση, στο να πετάξουν τις μάσκες και να δείξουν ποιοι είναι σε όλη την Ευρώπη. Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε ο Μάνταλος τα προκάλεσε. Οπότε λογικό να προσπαθούν να τον βρωμίσουν.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X