Ο Παπαδημητρίου 0/2 για... αρχή στον Παναθηναϊκό!

Ο Παπαδημητρίου 0/2 για... αρχή στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό για τον Γιάννη Παπαδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έφτασε στον Παναθηναϊκό εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Βλέπετε, το περιβάλλον του «τριφυλλιού» μετέφερε πως σε περίπτωση που ερχόταν ποτέ Τεχνικός Διευθυντής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς -που ως τώρα τα έτρεχε όλα μόνος του σα να παίζει football manager- θα έφευγε την ίδια κιόλας ημέρα. Γιατί απλά έτσι λειτουργούσε.

Τώρα, έφτασε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» προσπαθούν να επικοινωνήσουν πως δεν είναι… ακριβώς τεχνικός διευθυντής, αλλά κάτι σαν και αυτό. Δεν θα έχει ρόλο πάνω από τον Γιοβάνοβιτς, αλλά συμπληρωματικό. Κοινώς, η πλήρης σύγχυση στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Όπως και να έχει, με την έλευσή του, έλεγαν τα πράσινα ρεπορτάζ πως προτεραιότητες για τον ίδιο είναι δύο συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο λόγος για την ανανέωση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και εκείνη με τον Σβόνιμιρ Σάρλια.  Καλά πήγε αυτό…

Ο αρχηγός του ΠΑΟ που είχαν ως «μπροστάρη», προέτασσαν ως φυσικό ηγέτη της ομάδας της Λεωφόρου και όλα τα άλλα γραφικά, έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο στον Παναθηναϊκό και ταξίδεψε ως ελεύθερος στην Τουρκία για να υπογράψει στην Τράμπζονσπορ. Και όσο και αν προσπαθούν να απαξιώσουν την υπόθεση και πως «θα πάρουμε καλύτερο» πρόκειται για μεγάλη αποτυχία στα παναθηναϊκό πρότζεκτ να χάνουν με αυτό τον τρόπο τον αρχηγό τους. Και ας γράφουν για «ευγενικές» αρνήσεις, το αποτέλεσμα είναι ένα.

Και πάμε και στην άλλη υπόθεση. Εκεί που «όλα πήγαιναν καλά» στην υπόθεση του Σάρλια, ξαφνικά η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μεγάλη και ο σέντερ μπακ από την Κροατία αποχωρεί για άλλες πολιτείες. Κουβέντα για ανανέωση σε όλη τη σεζόν και τώρα χάνουν έναν-έναν τους παίκτες τους.

Καλά πήγε αυτό…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X