Τρέλα για τα διαρκείας της νέας χρονιάς στην ΑΕΚ - Στην αναμονή και για σουίτες!

Τρέλα για τα διαρκείας της νέας χρονιάς στην ΑΕΚ  - Στην αναμονή και για σουίτες!
Photo Credits: INTIME

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικός πανικός επικρατεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν!

Δύο «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα γέμιζαν οι φίλοι του Δικεφάλου που έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για να εξασφαλίσουν το… καρεκλάκι του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Παρότι μάλιστα δεν έχει αρχίσει καν η προώθηση των εισιτρηρίων για τη νέα σεζόν, ήδη από το ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και έπειτα επικρατεί ένας μεγάλο χαμός από πλευράς ενδιαφέροντος και ζήτησης.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ επικρατούν καταστάσεις ανάλογες με κορύφωση της περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων από κόσμο που παίρνουν και ρωτούν για τα διαρκείας. Ο κόσμος που καλεί είναι τόσο εντός, όσο και εκτός Αθήνας, όπως και από το εξωτερικό.

Παράλληλα, χαμός επικρατεί και για τις σουίτες καθώς έχουν καλέσει ήδη 15 εταιρείες ή επιχειρηματίες ως πρόσωπα που έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να κλείσουν σουίτα αν και όποτε ανοίξει κάτι.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X