ΑΕΚ: Στο EHF European League θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν η ομάδα χάντμπολ!

Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στην ανώτερη διοργάνωση όπου πέρυσι πέτυχε μεγάλες νίκες απέναντι σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2022-23 και ετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν που είναι γεμάτη ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη είναι αυτή της Ευρώπης καθώς η ομάδα σαν πρωταθλήτρια θα δηλώσει συμμετοχή στο EHF European League. Μια διοργάνωση γνώριμη για την ΑΕΚ καθώς πέρυσι κατάφερε μέσω wild card να συμμετάσχει στους ομίλους και στις λεπτομέρειες να χάσει την πρόκριση της στους «16». Παρόλα αυτά πέτυχε σπουδαίες νίκες απέναντι σε ομάδες με τεράστια μπάτζετ και ευρωπαϊκή πορεία. Στάθηκε παραπάνω από επάξια στον όμιλο της ο οποίος ήταν και ο πιο συγκλονιστικός με την τετραπλή ισοβαθμία να παίζει σαν σενάριο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Φέτος ο Πρωταθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση λόγω ranking και για να επιβεβαιωθεί τυπικά η συμμετοχή στους ομίλους πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι 7 χώρες από το ranking του EHL που θα πάρουν wild card για το Champions League. Μόλις συμβεί αυτό, θα ανοίξει και τυπικά ο δρόμος για τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, στις πρώτες «16» ομάδες που θα συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης. Πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα της έδρας καθώς δυστυχώς το «Γ. Κασιμάτης» δεν πληροί τις προδιαγραφές για την συγκεκριμένη διοργάνωση, με την Χαλκίδα να αποτελεί πάντα μια πρώτη και καλή λύση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X