Μπήκαν στις προπονήσεις της Εθνικής, οι διεθνείς της ΑΕΚ

Μπήκαν στις προπονήσεις της Εθνικής, οι διεθνείς της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Παρουσία των νταμπλούχων παικτών της ΑΕΚ οι προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα για τον τεχνικό της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ που στη σημερινή (1/6) προπόνηση της Εθνικής είδε να συμμετέχουν οι νταμπλούχοι διεθνείς της ΑΕΚ.

Χωρίς απρόοπτα και προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία στις 16 και 19 Ιουνίου για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη με 9 ποδοσφαιριστές και σήμερα μπήκαν ακόμα 6. Ο λόγος για τους Γιώργο Αθανασιάδη, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Τζαβέλλα, Πέτρο Μάνταλο, Γιάννη Κωνσταντέλια. Παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ομάδων που αγωνίστηκαν και στον τελικό Κυπέλλου.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X