Ο Αλμέιδα κάνει διακοπές με σκάφος και σημαία της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο Αλμέιδα κάνει διακοπές με σκάφος και σημαία της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από μία σεζόν με απαιτήσεις και την ανταμοιβή του νταμπλ, ο Ματίας Αλμέιδα κάνει διακοπές με σκάφος και σημαία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα γεμίζει… μπαταρίες μετά την απαιτητική πρώτη σεζόν με την Ένωση, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ κάνοντας διακοπές με σκάφος και σημαία της ΑΕΚ!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, λοιπόν, παίρνει τις ανάσες του στα ελληνικά νησιά και το απολαμβάνει όπως φαίνεται σε insta stories που δημοσιεύει συχνά-πυκνά. Με τη σημερινή του ανάρτηση να είναι ξεχωριστή.

Για ποιο λόγο; Διότι ο «Pelado» κάνει διακοπές με σκάφος, με τη σημαία της ΑΕΚ να ξεχωρίζει!

Ταυτόχρονα, είναι χαρακτηριστικό πως όπου πάει, γνωρίζει την αποθέωση από φίλους της ΑΕΚ που σπεύδουν να τραβήξουν μία φωτογραφία μαζί του ή να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο. Όσο για τον ίδιο, σε κάθε εικόνα φαίνεται πως απολαμβάνει αυτό που ζει με την Ένωση στη χώρα μας.

Ο Αλμέιδα, λοιπόν, σε νέο στόρι που ανήρτησε, φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του μέσα σε ένα γιοτ με τη λεζάντα να αναφέρει: «Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X