Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!»

Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!»
Photo Credits: INTIME

Για την ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Χάντμπολ μίλησε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία φοβερή σειρά με διακυμάνσεις στα σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 27-22, έκανε το 3-2 στη σειρά και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Τα συναισθήματα μετά από μία τέτοια κούπα; Απερίγραπτα.

Και δεν το λέμε εμείς, το λέει ένας από τους πρωταγωνιστές της Ένωσης, ο αρχηγός της, Παναγιώτης Νικολαΐδης, στη συνέντευξή του στο Betsson Radio.

O Παναγιώτης Νικολαΐδης μίλησε στον Μιχάλη Γκιουλένογλου και την εκπομπή Game on Show αναφορικά με την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Σχετικά με το πως νιώθει και τα συναισθήματά του σχολίασε: «Νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα και οι κόποι μίας χρονιάς ανταμείβονται με ένα πρωτάθλημα και το δώρο στο τέλος είναι αυτό!

Δώσαμε τα πάντα στη χρονιά θα θέλαμε και το κύπελλο αλλά στον αθλητισμό δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να είναι στην πρώτη θέση όχι στην Ελλάδα μόνο αλλα ΄και στην Ευρώπη και νομίζω τα επόμενα χρόνια με τον Παπασταμάτη που έχει αλλάξει το χάντμπολ θα υπάρχουν ακόμα καλύτερες στιγμές για εμάς. Ειμαι πολύ συγκινημένος και ελπίζω και τις επόμενες σεζόν να ειμαστε το ίδιο καλά».

Αναφορικά πως το τμήμα χάντμπολ ήταν κάποτε το αποκούμπι των φίλων της ΑΕΚ, ο ίδιος ανέφερε: «Χάντμπολ για πάντα μία ζωή στα δύσκολα χρόνια μας κράτησες εσύ. Έτσι δεν λένε; Αυτός ο κόσμος δεν έχεις λόγια για να τον περιγράψεις. Πόσο σ αγαπάει σαν την οικογένειά του. Όταν το νιώσεις από κοντά πραγματικά είναι τόσο έντονο αυτό που λένε πως πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και οι Ξένοι που ήρθαν και το ζούνε όλο δεν έχουν λόγια για να το περιγράψουν. Μας λένε ότι δεν το έχουν ξαναζήσει αυτό και δεν θα το ξαναζήσουν».

Για το αν μετά το πρωτάθλημα τον γέμισε ο κόσμος με μηνύματα, ο Νικολαΐδης είπε: «Πραγματικά πρέπει να το ζεις από κοντά για να καταλάβεις τι γίνεται. Το είπα και νωρίτερα. Ο κόσμος σε αγκαλιάζει λες και είναι η οικογένειά του. Είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να σου εξηγήσω».

Επίσης σχετικά με το συναίσθημα όταν σηκώνεις την κούπα του πρωταθλητή στον αέρα; «’Ελα από κοντά να την σηκώσεις και εσυ να καταλα΄βεις (γέλια), Μπροστά στον κόσμο αυτό καταλαβαίνεις με αυτόν τον τρόπο πως όλη αυτή η χρονιά που ήταν δύσκολη, δεν πήγε στράφι. Μετά βλέπεις όλους που έχουν δουλέψει για αυτό να χαίρονται και άλλους να κλαίνε. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που το ζω αυτό. Πάντα μέσα στα αποδυτήρια μιλάμε και εμψυχώνουμε τον άλλον. Δεν έχεις να πεις κάτι πριν από τον αγώνα. Δουλεύεις όλη τη χρονιά για να κάνεις αυτά που λες».

Για τη σεζόν που έκλεισε, τη νέα χρονιά ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε: «Θέλαμε το νταμπλ, αλλά ο αθλητισμός είναι και έτσι θα είναι πάντα. Είναι νωρίς για τη νέα χρονιά όλα θα έρθουνε. Κάποιοι θα έρθουν και κάποιοι θα φύγουν».

Πηγή: betsson.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X