Η δικαίωση της επιμονής του Σταμάτη Παπασταμάτη - Πέντε κούπες σε τέσσερα χρόνια!

Η δικαίωση της επιμονής του Σταμάτη Παπασταμάτη - Πέντε κούπες σε τέσσερα χρόνια!

Με τον Σταμάτη Παπασταμάτη στον προεδρικό θώκο η ομάδα χάντμπολ μετράει 5 κούπες στα τελευταία 4 χρόνια, μεταξύ αυτών ένα ιστορικό τρεμπλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τρίτο της την τελευταία τετραετία.

Μια επιτυχία που έχει αναμφισβήτητα την «σφραγίδα» του Σταμάτη Παπασταμάτη. Από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας χάντμπολ έθεσε τον πήχη στον …ουρανό και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τίποτα λιγότερο από την κορυφή. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα περίμεναν και τα είχαν υπολογίσει, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε αλλά πείσμωσε ακόμα περισσότερο στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα. Ο χθεσινός τίτλος και ο τρόπος που ήρθε αποτελεί την δικαίωση της επιμονής του, της αγάπης και της αφοσίωσης του στην ΑΕΚ. Μέσα σε τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον διοικητικό θώκο, η ομάδα χάντμπολ μετράει τρία πρωταθλήματα, πέντε κούπες συνολικά και μέσα σε αυτά ένα ιστορικό τρεμπλ που δεν έχει πετύχει ποτέ άλλη ομάδα στην ΑΕΚ. Μάλιστα αν δεν είχε διακοπή η σεζόν πριν τρία χρόνια λόγω του κορωνοϊού θα είχε διεξαχθεί κανονικά και ο τελικός του Κυπέλλου όπου η ΑΕΚ θα το είχε κατακτήσει επίσης. Μετά από κάθε δυσκολία ο Σταμάτης Παπασταμάτης προσπαθεί πάντα να δει την επόμενη ημέρα και πως θα είναι καλύτερη για την ΑΕΚ και αυτό έκανε μετά την περσινή καλή παρένθεση αλλά και φέτος όταν η ομάδα είχε την ατυχία να χάσει στην αρχή της σεζόν τους Μόγια και Γιούκιτς. Σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ισάξιοι αντικαταστάτες προσπάθησε να φέρει ότι καλύτερο υπήρχε στην «αγορά» την δεδομένη χρονική στιγμή για να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα και τον προπονητή και στο τέλος η αφοσίωση, η δουλειά και η επιμονή νίκησαν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X