Λέμος στο enwsi.gr: «Η ενέργεια του κόσμου ήταν απίστευτη - Κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει σε αυτή την έδρα»

Λέμος στο enwsi.gr: «Η ενέργεια του κόσμου ήταν απίστευτη - Κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει σε αυτή την έδρα»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Λέμος μίλησε στο enwsi.gr για την απίστευτη ατμόσφαιρα που έζησαν την Τετάρτη στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Λέμος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Με το πάθος, την ενέργεια αλλά και τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε έδωσε στην ομάδα μεγάλη ώθηση για να φτάσει στην τελική επικράτηση και στην κατάκτηση του τίτλου. Ο ίδιος μιλώντας στο enwsi.gr για τα όσα έζησαν την Τετάρτη δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος η οποία ήταν φανταστική. «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Παρόλα αυτά πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε και πως το αξίζαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός» σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην συμβολή του κόσμου τονίζοντας: «Στο σπίτι μας κανείς όμως δεν μπορεί να μας κερδίσει με αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν κάτι απίστευτο. Η ενέργεια του μας έδωσε μεγαλύτερη επιθυμία και κίνητρο για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο και για αυτούς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X