Ολυμπιακός: Απομακρύνεται το σενάριο απόκτησης του Κανός

Ολυμπιακός: Απομακρύνεται το σενάριο απόκτησης του Κανός
Photo Credits: INTIME

Η Μπρέντφορντ ενεργοποίησε το συμβόλαιο του Σέρτζι Κανός για τη νέα σεζόν και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε ο Σέρτζι Κανός θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό! Μετά τον Εμβιλά που αποχωρεί από το λιμάνι, τον Σαμασέκου και τον αβέβαιο Μπακαμπού ο Ολυμπιακός χάνει και τον Κανός.

Η Μπρέντφορντ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του παίκτη για έναν ακόμη χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή απομακρύνει το σενάριο παραμονής του Κανός στον Ολυμπιακό, καθώς η αγγλική ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη με στόχο την πώλησή του.

Εξάλλου, ο Ισπανός άσος είχε δηλώσει ότι ο κύκλος του στη Μπρέντφορντ έχει κλείσει και θα προτιμούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την αγγλική ομάδα και να αναζητήσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Πλέον όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Κανός, θα πρέπει να τα βρει με τη Μπρέντφορντ, η οποία προσδοκά να βάλει ένα σημαντικο ποσό στα ταμεία της.

Οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία αγοράς των δικαιωμάτων του Ισπανού, αν και είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Ωστόσο, οι όποιες απαιτήσεις των Άγγλων σε συνδυασμό με το υψηλό του συμβόλαιο, καθιστούν σχεδόν απίθανο να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X