Ολυμπιακός: Δεν γλυτώνει την εγχείρηση ο Λάιντνερ

Ολυμπιακός: Δεν γλυτώνει την εγχείρηση ο Λάιντνερ
Photo Credits: INTIME

Χοντρή ζημιά στο γόνατο για τον Ντορόν Λάιντνερ, ο οποίος περνάει την πόρτα του χειρουργείου και θα λείψει για αρκετούς μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Αούστρια Βιένης από τον Ολυμπιακό, στάθηκε τρομερά άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τη ΛΑΣΚ κι έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Εξ αρχής υπήρξαν φόβοι πως έχει πειραχτεί ο χιαστός του, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αν και δεν γίνεται ξεκάθαρο αν πρόκειται για ολική ρήξη.

Όπως και να ‘χει όμως, θα χειρουργηθεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X