ΑΕΚ: Το νταμπλ πάει στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το νταμπλ πάει στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επόμενη στάση η Κατερίνη για την κούπα που κατέκτησε πανάξια η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προανήγγειλε μία σπουδαία πρωτοβουλία που κάνει πράξη με το πρωτάθλημα να μεταφέρεται σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Έτσι, οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με την κούπα. Επόμενη στάση στο ταξίδι είναι η Κατερίνη με την ΠΑΕ ΑΕΚ να προβαίνει σε επίσημη ενημέρωση.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση των κιτρινόμαυρων: «Συνεχίζεται η δράση με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους μας σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία της χώρας να δουν από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ. Σε αυτά τα πλαίσια, το τρόπαιο του Πρωταθλήματος 2022-2023 το Σάββατο 3 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Κατερίνη, στην εκδήλωση του τοπικού ιστορικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ηotel Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ.».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X