ENWSI TV: Πρωταθληματικό ΑΕΚ after για την κούπα στο χάντμπολ - Καζαντζόγλου και Λούπος υποδέχονται Κεδέρη-Λιάπη απόψε στις 22:00!

ENWSI TV: Πρωταθληματικό ΑΕΚ after για την κούπα στο χάντμπολ - Καζαντζόγλου και Λούπος υποδέχονται Κεδέρη-Λιάπη απόψε στις 22:00!
Photo Credits: INTIME

Οι πρωταθλητές Χρήστος Κεδέρης και Νίκολας Λιάπης μαζί με τον διευθυντή Επικοινωνίας, Πάνο Λούπο στο ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV φωνάζει απόψε «παρών» με πρωταθληματικό ΑΕΚ after για την κούπα στο χάντμπολ, με τους Σταύρο Καζαντζόγλου και Πάνο Λούπο να υποδέχονται σις 22:00 τους Κεδέρη και Λιάπη.

Οι πρωταθλητές Χρήστος Κεδέρης και Νίκολας Λιάπης μαζί με τον διευθυντή Επικοινωνίας, Πάνο Λούπο, λοιπόν, θα βρίσκονται στο ENWSI TV, μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου.

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του ENWSI στο YouTube που εκτοξεύεται!

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X