Μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Απέκτησε τον Νετζήπογλου!

Μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Απέκτησε τον Νετζήπογλου!
Photo Credits: INTIME

Προφορική συμφωνία με τον ταλαντούχο Έλληνα γκαρντ Όμηρο Νετζήπογλου

Η ΑΕΚ χθες βράδυ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Όμηρο Νετζήπογλου, για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, αφού ίσως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης σε αυτήν την ηλικία θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο Νετζήπογλου ήταν διακαής πόθος του Μάκη Αγγελόπουλου και τελικά κατάφερε να τον φέρει στην ΑΕΚ, μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ο πρώην παίκτης του Άρη είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του από Ελλάδα, με την πρώην ομάδα του να θέλει να τον κρατήσει, ενώ είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού καθώς και ομάδων από την Τουρκία. Τελικά η ΑΕΚ απέσπασε την υπογραφή του και θα ανακοινωθεί επίσημα σύντομα.

Έτσι έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες Φλιώνη και Καράμπελα για να δημιουργηθεί ένας δυνατός Ελληνικός κορμός. Ο Νετζήπογλου φέτος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη και έδειξε μέρος του ταλέντου του, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 5.4 πόντους (36.8% 3Ρ), 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 19.5 λεπτά συμμετοχής.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X