Βίρτους Μπολόνια: Μένει στην Ευρωλίγκα με μείωση 20% στο μπάτζετ

Βίρτους Μπολόνια: Μένει στην Ευρωλίγκα με μείωση 20% στο μπάτζετ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere di Bologna» η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην EuroLeag

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βίρτους Μπολόνια θα αγωνιστεί με wild card στην EuroLeague την σεζόν 2023/24 σύμφωνα με την «Corriere di Bologna».

Αυτό όμως θα έρθει με ένα ψαλίδι της τάξης του 20% στο μπάτζετ, προκειμένου ο σύλλογος να συμμορφωθεί στο financial fair play της EuroLeague Baskeball.

Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα, αυτό σημαίνει ότι το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας θα πέσει από τα 20 εκατ. ευρώ στα 16 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό μπάτζετ θα πέσει από τα 30 εκατ. ευρώ στα 24 με 25 εκατ. ευρώ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την πρόταση που έχει κατατεθεί ήδη στον Νίκολα Μιλουτίνοβ ή τις κινήσεις που έχουν σκοπό να κάνουν οι Ιταλοί ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης του Σέρβου. Δεδομένου εξάλλου ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από το φετινό ρόστερ που είχαν μεγάλα συμβόλαια – και τα 16 εκατ. ευρώ για μπάτζετ δεν είναι ακριβώς… μικρό ποσό – είναι σίγουρο ότι οι Ιταλοί έχουν τρόπους να δείξουν ευελιξία οικονομικά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X