Μάτσκεβιτς στο enwsi.gr: «Δεν γινόταν να χάσουμε με αυτόν τον κόσμο»

Μάτσκεβιτς στο enwsi.gr: «Δεν γινόταν να χάσουμε με αυτόν τον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

O MVP της ΑΕΚ, Ιβάν Μάτσκεβιτς μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προσωπική του διάκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Μάτσκεβιτς ψηφίστηκε MVP των τελικών και δικαίως καθώς με την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια συνέβαλλε τα μέγιστα για να φτάσει η ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε την τεράστια κλάση του και με την παρουσία του σε όλη την σειρά των τελικών βοήθησε σημαντικά την ομάδα του για να φτάσει στην κορυφή. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο αγαθός «γίγαντας» της ΑΕΚ ξέσπασε στην αγκαλιά του Αλέξη Αλβανού μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Μάτσκεβιτς μιλώντας στο enwsi.gr για το χθεσινό παιχνίδι σχολίασε πως η ΑΕΚ ήταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην παρουσία του κόσμου στο «Γ. Κασιμάτης»: «Ήμασταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κάποια στιγμή χάσαμε το πλεονέκτημα των έξι τερμάτων που είχαμε χτίσει αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Βρήκαμε τρόπο και επιστρέψαμε στο ματς» ανέφερε αρχικά ενώ αναφέρθηκε στην συμβολή του κόσμου: «Δεν γινόταν να χάσουμε αυτό το ματς με αυτούς τους οπαδούς που είχαμε στο πλευρό μας».

Όσο για τον τίτλο του MVP ο ίδιος παρέμεινε όπως πάντα χαμηλών τόνων: «Είναι ωραίο που κέρδισα τον τίτλο αλλά δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Ότι καταφέραμε το πετύχαμε μαζί σαν ομάδα. Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό, τότε δεν θα είχαμε MVP. Ήταν ένα πολύ ωραίο βράδυ για μας» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X