Δεν επηρεάζει ο τραυματισμός της Πάσκοβα την μεταγραφή της στην ΑΕΚ - Πανέτοιμη μέχρι τον Οκτώβριο η αθλήτρια

Δεν επηρεάζει ο τραυματισμός της Πάσκοβα την μεταγραφή της στην ΑΕΚ - Πανέτοιμη μέχρι τον Οκτώβριο η αθλήτρια
Photo Credits: INTIME

Η Μιροσλάβα Πάσκοβα τραυματίστηκε με την Εθνική Βουλγαρίας ωστόσο ο τραυματισμός της δεν επηρεάζει την μεταγραφή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μιροσλάβα Πάσκοβα τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τα Βουλγαρικά δημοσιεύματα η αθλήτρια υπέστη κάταγμα περόνης και θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά. Η είδηση αυτή αρχικά προκάλεσε ανησυχία μιας και η αθλήτρια έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την μεταγραφή της.

Αυτό καθώς η Πάσκοβα θα περάσει τώρα την πόρτα του χειρουργείο και χρειάζεται λιγότερο από δύο μήνες για να επανέλθει. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι τον Οκτώβριο που ξεκινάει η σεζόν θα είναι πανέτοιμη για να τεθεί στη διάθεση του Γιουνούς Οτσάλ.

Ο πρόεδρος της Βουλγαρικής ομοσπονδίας μιλώντας για τον τραυματισμό της ανέφερε: «Δυστυχώς, έχει ένα σπασμένο κόκκαλο. Πρέπει να χειρουργηθεί σε δύο εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτά είναι τα νέα. Οργανώνουμε τη μεταφορά στη Βουλγαρία και την αντικατάσταση με άλλη αθλήτρια. Δεν ήταν μόνο αρχηγός της ομάδας, αλλά ένας κινητήρας, ένας άνθρωπος που ένωσε τους πάντες γύρω του» είπε ο Γκάνεφ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X