Παπασταμάτης: «Κάθε χρόνο στόχος μας είναι τα πάντα - Θέλουμε να έχουμε την ΑΕΚ ψηλά»

Παπασταμάτης: «Την χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν γινόταν να μην πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη ημέρα του τμήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανευτυχής ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Σταμάτης Παπασταμάτης βλέποντας ξανά την ΑΕΚ να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά ο ισχυρός άντρας του «Δικεφάλου» είδε τους κόπους και την προσπάθεια να ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος μιλώντας στο Sportal.gr ανέφερε αρχικά για την κατάκτηση του τίτλου: «Από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι η ΑΕΚ έχει σαν στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην πρωτοκαθεδρία», ανέφερε αρχικά ο Παπασταμάτης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της πορείας της ομάδας.

«Ήμασταν άτυχοι δεν μας πήγε η Ευρώπη, χάσαμε εντελώς άδοξα και το Κύπελλο. Το πρωτάθλημα ήταν ο μοναδικός στόχος που μας είχε απομείνει. Τα καταφέραμε. Δείξαμε μέταλλο, είμαστε μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Κερδίσαμε καθαρά, δεν αφήσαμε περιθώριο αμφισβήτησης. Τα καλύτερα έρχονται».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δίνει μεγάλη ώθηση, αλλά ταυτόχρονα έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι στόχοι της Ένωσης δεν αλλάζουν. «Ο στόχος μας είναι να έχουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Κάθε χρονιά έχουμε σαν στόχο τα πάντα! Ευρώπη, πρωτάθλημα, κύπελλο. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες όχι. Έχουμε καταφέρει όμως τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ κάθε χρόνο, ακόμα κια στα άσχημά της να είναι πρωταγωνίστρια».

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία, στη σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό, έπαιξε η παρουσία του κόσμου, που γέμισε το κλειστό και έδωσε ώθηση σε όλους. «Οι οπαδοί μας πάντα ήταν κοντά στο χάντμπολ. Ξέρουμε ότι αγαπάνε το άθλημα. Είναι τεράστια δύναμη και εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ.

Κλείνοντας τον ρωτήσαμε για την επόμενη μέρα, με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν θέσει ήδη επί τάπητος τα σχέδια για την ερχόμενη σεζόν. Εκείνος όμως φρόντισε να κρατήσει κλειστά χαρτιά. «Ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει. Θα δείτε τι θα γίνει, αυτά δεν λέγονται», ήταν τα λόγια του.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X