Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 της Αθήνας '90 στον τελικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Futsal Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών είναι η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χρίστου Χριστόπουλου επικράτησε με 3-2 της Αθήνας ΄90 στον τελικό του Final-4 και κατέκτησε το τρόπαιο στο.

Η «Ένωση» κατέκτησε τον τίτλο αήττητη και επέστρεψε στο θρόνο του γυναικείου ποδοσφαίρου σάλας για πρώτη φορά μετά το 2019. Με το σφύριγμα της λήξης οι «κιτρινόμαυρες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία. Έγιναν ένα κουβάρι και φώναξαν συνθήματα της ΑΕΚ, ενώ ο κόσμος στις κερκίδες τις χειροκροτούσε και αποθέωνε την ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου.

Ακολούθησε η απονομή του Πρωταθλήματος, με τις «κιτρινόμαυρες» να σηκώνουν το τρόπαιο και να γιορτάζουν τη μεγάλη επιτυχία τους.

Το βραβείο της παρέλαβε και η πρώτη σκόρερ της σεζόν Χριστίνα Κόλλια, που αποθεώθηκε από όλους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς με τη Νίκα. Η ομάδα της Αθήνας ’90 ισοφάρισε σε 1-1, με την ΑΕΚ να έχει όμως τα ηνία του αγώνα. Έτσι, λίγο πριν το ημίχρονο, η Μπούτλα σκόραρε για το 2-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους, η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε σε 2-2, με το παιχνίδι να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τις δύο τερματοφύλακες να κρατούν το σκορ στα ίδια επίπεδα. Τελικά, 7′ πριν το φινάλε, η Νίκα με τρομερή εκτέλεση έμμεσου σκόραρε και έκανε το 3-2. Η ΑΕΚ κράτησε το σκορ έως το φινάλε, με την Κοτσιμπέλη να αποκρούει εντυπωσιακά στα τελευταία δευτερόλεπτα εκτέλεση έμμεσου.

ΑΕΚ – Αθήνα ’90 3-2

Σκόρερς: Νίκα (2), Μπούτλα.

Δείτε εικόνες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Futsal Γυναικών! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Μόνο νίκη για ΑΕΚ με Ολυμπιακό - Μορόν, Γιαννούλης, Μπρινιόλι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X