Ηλιόπουλος: «Είχαμε πει ότι θα το πάρουμε με οποιοδήποτε τρόπο»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ μετά τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θέμης Ηλιόπουλος μετά το τέλος του αγώνα ήταν εμφανώς συγκινημένος ξεσπώντας σε δάκρυα μετά την μεγάλη ένταση που είχε ο αγώνας αλλά και όλη η σειρά των τελικών.

Ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε στο σάιτ της ΟΧΕ:  «Ήταν μία απίστευτη σειρά, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή, έξυπνη και δουλεμένη ομάδα. Ήταν ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Χαίρομαι που είμαστε νικητές, είχαμε πει ότι σήμερα θα το πάρουμε με οποιοδήποτε τρόπο».

Από την μεριά του ο Μπάμπης Δομπρής του Ολυμπιακού τόνισε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το πολυπόθητο νταμπλ. Θα πρέπει να αρκεστούμε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου. Ήταν μια δύσκολη σειρά και οι δύο ομάδες υπερασπίστηκαν τις έδρες τους. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τον τίτλο. Ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για το τι πήγε λάθος και δεν καταφέραμε να κάνουμε το repeat. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X