Original 21: «Ήταν η σειρά του ΙΕΚ Ξυνή Ολυμπιακός να προσκυνήσει την ΑΕΚ και το λαό της - Αυτοκρατορία σε όλα τα αθλήματα» (ΦΩΤΟ)

Original 21: «Ήταν η σειρά του ΙΕΚ Ξυνή Ολυμπιακός να προσκυνήσει την ΑΕΚ και το λαό της - Αυτοκρατορία σε όλα τα αθλήματα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ένωσης έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια στο τμήμα χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας στο χάντμπολ.

Για αυτό και η Original 21, η οποία έδωσε δυναμικό παρών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπειτα από τη λήξη έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια, τονίζοντας ότι στα δύσκολα χρόνια του οργανισμού, το τμήμα χάντμπολ κράτησε ψηλά τη σημαία της Ένωσης.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος της ΑΕΚ: «Ξανά για φέτος βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας, αυτή τη φορά στο χάντμπολ, με το τμήμα που κράτησε ψηλά τη σημαία με το έμβλημα όλων μας διαχρονικά και σε χαλεπούς καιρούς. Ήταν η σειρά του ΙΕΚ Ξυνή Ολυμπιακός να προσκυνήσει την ΑΕΚ και τον λαό Της. Δίνουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια μας σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες και κοιτάζουμε με το μάτι να γυαλίζει την επόμενη μέρα της αυτοκρατορία της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα.

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X